Plaats zelf uw vacature bij ons op het platform!

Eerst een kleine uitleg vooraf: vanaf de start van ons uitzendbureau Medical Square tot aan nu, wordt steeds vaker de vraag gesteld of het ook mogelijk is om uw eigen vacatures bij ons op de website te plaatsen. Tot op heden hebben wij dit niet aangeboden. Als uitzendbureau verzorgen wij de werving, selectie en detachering van doktersassistenten en apothekersassistenten. Dit blijven wij uiteraard ook doen, echter door de stijgende vraag naar doktersassistenten en apothekersassistenten gaan we nu ook onze vernieuwde website beschikbaar stellen voor het plaatsen van uw eigen vacatures! We breiden daarmee onze dienstverlening verder uit. 


Waarom: één van de succesfactoren is ons goed functionerende platform. Hiermee doelen we op;- onze vernieuwde website met de juiste techniek en vindbaarheid op Google;- een CRM systeem met hierin de juiste kandidaatgegevens;- het grote netwerk aan kandidaten wat we door de jaren heen hebben opgebouwd. 


Dit geheel vult elkaar goed aan en zorgt ervoor dat Medical Square inmiddels meer dan 150 huisartsenpraktijken en apotheken voorziet van personeel. Als extra dienstverlening komt daar dus nu bij dat u uw eigen vacature ook zelf kunt plaatsen voor slechts €395,-. 

Onze website is 100% geoptimaliseerd (multiposting tool) zodat de vacatures op Uitzendplaats, Vacatureplaats, Google Jobs en Indeed terechtkomen. Dit betekent dat bijvoorbeeld een vacature snel gevonden wordt door Google. Hier ondersteunen ook de regiopagina’s op onze website bij. Door op www.medicalsquare.nl een vacature te plaatsen met uw eigen naam, logo, tekst en contactgegevens gaat u dus mee in ons zoekbereik en krijgt u vervolgens de sollicitaties in uw eigen mailbox. 


Direct vacature plaatsen

U kunt contact met ons opnemen bij vragen. Succes met de werving!

Met hartelijke groet,

Ewoud de Roos – Eigenaar