Informatie

Medical Square is het uitzendbureau voor de apotheek en dokterspraktijk in de regio Noord-Nederland. Ons streven is om de beste zorgprofessional op het juiste moment op de juiste werkplek te plaatsen.

Het samenbrengen van mens en werk geeft mij na al die jaren werken in de uitzendbranche nog steeds een kick. Ik weet hoe belangrijk werk is in een mensenleven. Iedereen heeft als het op werk aankomt zijn eigen drijfveren.
Voor mij is het bij elkaar brengen van mens en werk het mooiste vak dat er bestaat. Samen met organisaties in de zorgsector wil ik werken aan continuïteit in de beste zorg voor ons allemaal.

De afgelopen zeven jaar heb ik in de uitzendbranche gewerkt en mezelf gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van mens en werk. Ik ben actief geweest in diverse sectoren.
Onze zorg behoort tot de beste ter wereld! Iets om trots, maar vooral zuinig op te zijn. De zorgsector staat daarentegen voor grote uitdagingen. De groei van het aantal patiënten zet door, terwijl er de afgelopen jaren te weinig nieuw personeel is opgeleid. Hierdoor is de vraag naar medewerkers veel groter dan het aanbod. Dat is inmiddels direct of indirect merkbaar geworden voor ons allemaal.

Door het oprichten van Medical Square komen deze twee werelden prachtig bij elkaar.
De naam “Square” komt vanuit de gedachte dat “het plein” de plek is waar mensen veelal samenkomen. Het plein is tevens de plek waar je naartoe gaat als je een “local” wilt treffen voor informatie of omdat je de weg niet meer weet. Medical Square is “de local” die jou voorziet van de juiste informatie en je op weg helpt aan werk in de zorgsector. Samen werken we aan “de beste mensen voor onze zorg”.

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.