Meppel

Werken in Meppel

Medical Square is hét uitzendbureau voor de apotheek en dokterspraktijk in Meppel en omgeving, zoals Steenwijk, Staphorst, Hoogeveen en Diever.

Ons streven is om jou als zorgprofessional op het juiste moment, op de juiste werkplek te brengen. De plek die bijvoorbeeld op dat moment het beste past bij jouw groeipad, zorgt voor de juiste balans tussen werk en privé, of gewoon de plek die jij als starter nodig hebt om ervaring op te doen in de apotheek of dokterspraktijk. Medical Square heeft een groot netwerk binnen de apotheek en dokterspraktijken van Meppel en omgeving en daardoor altijd een ruim aanbod in vacatures!

Meppel is een stad in het zuidwesten van Drenthe. Wist je dat Meppel ook wel het ‘Mokum van het Noorden’ wordt genoemd? Dit komt mede door de Amsterdamse namen van de grachten. Je vindt in Meppel namelijk ook de Heerengracht, Prinsengracht en Keizersgracht. De inwoners worden ook wel ‘Meppeler muggen’ genoemd, wat ze te danken hebben aan een volksverhaal. In dit verhaal dachten inwoners dat de kerktoren in brand stond, omdat er een rookwolk om de toren hing. Het bleek echter om een zwerm muggen te gaan, zodoende de naam!

Staan er momenteel geen vacatures in Meppel en omgeving vermeld op onze website? Schrijf je dan in, want wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van vacatures. Ook denken wij graag met je mee en houden we je direct op de hoogte wanneer er weer een vacature beschikbaar komt!

Inschrijven

Vacatures in Meppel

Laatste vacatures van Meppel /