Assen

Werken in Assen

Medical Square is hét uitzendbureau voor de apotheek en dokterspraktijk in Assen en omgeving. Denk aan bijvoorbeeld Beilen, Borger, Gieten, Smilde en Westerbork.

Ons streven is om jou als zorgprofessional op het juiste moment, op de juiste werkplek te brengen. De plek die bijvoorbeeld op dat moment het beste past bij jouw groeipad, zorgt voor de juiste balans tussen werk en privé, of gewoon de plek die jij als starter nodig hebt om ervaring op te doen in de apotheek of dokterspraktijk. Medical Square heeft een groot netwerk binnen de apotheek en dokterspraktijken van Assen en omgeving en daardoor altijd een ruim aanbod in vacatures!

Je kent Assen vast als de hoofdstad van Drenthe. Assen ligt in een esdorpenlandschap, esdorpen zijn te vinden bij de overgang van de droge zandgronden en natte weidegebieden. Wist je dat het bekendste sportevenement van Assen, de jaarlijkse TT motorrace is? Deze motorrace wordt al sinds 1925 elk jaar verreden!

Staan er momenteel geen vacatures in Assen en omgeving op onze website vermeld? Schrijf je dan in, want wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van vacatures. Ook denken wij graag met je mee en houden we je direct op de hoogte wanneer er weer een vacature beschikbaar komt!

Inschrijven

Onze vacatures in Assen

Laatste vacatures van Assen /