Aankondiging overname Northeast Personeelsdiensten door Medical Square

Ellen Kruize en Ewoud de Roos

Geachte relatie,

We houden u graag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie. Met veel enthousiasme willen wij u in kennis stellen dat Northeast Personeelsdiensten per 20 mei wordt overgenomen door Medical Square.

Overname
Ellen heeft met Medical Square van Ewoud de Roos een sterke, klantgerichte partij gevonden die staat voor dezelfde kernwaarden als Northeast Personeelsdienten.

Ellen Kruize
Vanaf de start in 2015 is Northeast Personeelsdiensten uitgegroeid tot specialist op gebied van personeel voor de apotheek en huisartsenpraktijk. Mede dankzij de inspanningen van Ellen en haar medewerkers heeft Northeast inmiddels een bekende naam in de branche, met vele opdrachtgevers die steeds vaker een beroep op haar doen. Om te voldoen aan deze vraag heeft Ellen besloten dat het voor Northeast Personeelsdiensten tijd is om de volgende stap te maken om door te kunnen groeien in de markt als specialistisch uitzendbureau.

 

Ewoud de Roos
Ewoud de Roos heeft zeven jaar voor een gerenommeerd uitzendbedrijf gewerkt en daarmee de basis gelegd voor het starten van detacheringsbedrijf School Square (www.schoolsquare.nl).
De werving en selectie van docenten voor het voortgezet onderwijs en mbo wordt met de overname van Northeast personeelsdiensten uitgebreid naar de apotheek en dokterspraktijk.

Ewoud:
Iedereen heeft als het op werk aankomt zijn eigen drijfveren. Voor mij is het bij elkaar brengen van mens en werk het mooiste vak dat er bestaat. 
De naam “Square” komt vanuit de gedachte dat “het plein” de plek is waar mensen samenkomen. Elkaar ontmoeten om te komen tot de beste match. Samenwerken aan “de beste mensen voor onze zorg”!
Ik kijk samen met Anja Houtman uit naar een plezierige samenwerking.

Deze bedrijfsovername brengt voor u weinig tot geen veranderingen met zich mee, behalve dan dat we verder gaan onder een nieuwe naam.  Wij blijven het vertrouwde adres voor gespecialiseerd personeel in de farmacie en huisartsenzorg. Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact op. Voor de lopende zaken en aanvragen kunt u vanaf heden contact opnemen met Ewoud de Roos en Anja Houtman.


Dankwoord Ellen Kruize

Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen.

Hartelijke groet,
Ellen Kruize

Nieuwe contactgegevens

Anja Houtman
T: 06 27210105
E: anja@34.141.188.173Ewoud de Roos
T: 0683637630
E: ewoud@34.141.188.173