Solliciteren kun je leren?! | Blog apothekersassistent intercedent

Net iets voor jou die vacature…

Pietje precies

Als doktersassistent of apothekersassistent ben je niet gewend om iets te doen wat buiten de reguliere standaarden valt. Je werkt volgens protocol. Je bent een pietje precies en wilt zowel in je werk als privé liever geen risico nemen. Herken je dat? Je bent niet echt op zoek, maar toch denk je af en toe na over ander werk.

Durf

Je ziet een vacature en denkt: ‘Zal ik wel, zal ik niet gaan solliciteren?’ Ben jij werkzaam in de apotheek of huisartsenpraktijk en ben je een keer toe aan een andere baan? Weet je niet zeker of je die sprong in het diepe aandurft? Dan is dit vast heel herkenbaar voor jou.

Geen cv

Wij merken dat het voor sommige assistenten erg lang geleden is, dat ze hebben gesolliciteerd. Vaak is er geen cv of moet deze nog gemaakt worden. Je werkt misschien al wel meer dan 15 jaar bij dezelfde huisartsenpraktijk of apotheek. Waar begin je en wat is belangrijk? Wij helpen je een beetje op weg. Lees deze hele blog en ontvang gratis tips.

Hulp

Wij staan altijd voor je klaar. Wij vinden het leuk om je te helpen. Wil je gewoon eens even wat vragen aan een intermediair met ervaring? Heb je behoefte aan hulp bij het solliciteren? Je kan ons gemakkelijk bereiken via bijvoorbeeld de e-mail of whatsapp. We plannen graag een gratis telefonisch gesprek met je in. We hebben een ervaren apothekersassistent en doktersassistent in ons team. Zij zijn precies op de hoogte met alles wat er speelt op de werkvloer.

Cao vragen

Zo kregen we enige tijd geleden een vraag van een collega apothekersassistent. Zij werkt in een poliklinische apotheek. Deze apotheek viel altijd onder de Cao (openbare) Apotheken. Op dit moment is er besloten om met deze apotheek de overstap te maken naar de Cao Ziekenhuizen. Dat betekent, dat er aanpassingen komen in het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Iets waar jij als assistent vaak geen ervaring mee hebt. Zij had een vraag over het salaris. Wij konden haar adviseren, waar ze het beste kon zoeken. Wij weten wat ‘marktconform’ is.

Elkaar helpen

Voor ons is het prettig om met jullie in contact te blijven en dat is andersom net zo. Wij proberen jullie op de hoogte te houden van al het nieuws uit de branche via onze website en sociale kanalen. Natuurlijk zitten niet al onze volgers op Facebook of Instagram. We hebben ook ‘offline’ relaties. Wij hebben er begrip voor dat je misschien niet vaak een cv hebt gemaakt en willen je daarbij helpen. Jij kan al je werkvragen bij ons neerleggen. Wij proberen je goed te adviseren. Voor ons is het fijn dat jij anderen op de hoogte houdt van onze diensten, daar kan je ons enorm mee helpen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Neem dan contact op of kom naar onze nascholing in Assen of Apeldoorn, dan kunnen we elkaar zien. Wil je tips voor je cv dan stuur je ons gewoon een kladje ;). Schrijf je dan in via deze link. We bellen je na inschrijving en bespreken alle mogelijkheden voor werk graag met je. Dit is geheel vrijblijvend.

Vriendelijke groet

Ellen Kruize

Apothekersassistent en intercedent bij Northeast Personeelsdiensten

Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link:


Kom jij naar ons Benefiet Symposium? Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden. Northeast helpt graag om het werk leuker te maken!