Samenvoeging Kaof en KABIZ Apothekersassistenten

Met ingang van juli 2017 is er één register voor alle apothekersassistenten. De gesprekken die het bestuur van KAOF (kwaliteitsregister voor apothekersassistenten openbare farmacie) heeft gevoerd met het KAA (kwaliteitsregister voor apothekersassistenten) hebben geleid tot het samengaan van het kwaliteitsregister KAOF met het Kwaliteitsregister voor Apothekersassistenten.

Alle apothekersassistenten kunnen zich in het vervolg ongeacht waar ze werkzaam zijn (openbare farmacie, ziekenhuizen, poliklinieken, apotheekhoudende huisartspraktijken, etc.) – na het samengaan van de registers in juli 2017 – in één gezamenlijk kwaliteitsregister inschrijven: het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten.

Er is dan sprake van één registratieregeling. Hierdoor is er geen overschrijving meer nodig als je wisselt van werkplek. Alle huidige geregistreerde apothekersassistenten, van zowel KAOF als KAA, komen automatisch in het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten en hoeven hiervoor geen actie te ondernemen.

We willen graag anderen helpen. Kom jij naar de inspiratiemiddag? Een geaccrediteerde nascholing waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel!

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden

Wat vinden wij belangrijk:
• Kwaliteit;
• Geen hoge kosten;
• Persoonlijke interesse in uw bedrijf of u als persoon;
• Duidelijke afspraken;
• Goede samenwerking.

Neem contact op

Bron: Kaof