Leeuwarden

Werken in Leeuwarden

Medical Square is hét uitzendbureau voor de apotheek en dokterspraktijk in Leeuwarden en de dorpen in de regio zoals Stiens, Sint Annaparochie en Dronrijp.

Ons streven is om jou als zorgprofessional op het juiste moment, op de juiste werkplek te brengen. De plek die bijvoorbeeld op dat moment het beste past bij jouw groeipad, zorgt voor de juiste balans tussen werk en privé, of gewoon de plek die jij als starter nodig hebt om ervaring op te doen in de apotheek of dokterspraktijk. Medical Square heeft een groot netwerk binnen de apotheek en dokterspraktijken in Leeuwarden en omstreken en daardoor altijd een ruim aanbod in vacatures!

Je kent Leeuwarden vast als de hoofdstad van Friesland. Wist je dat de stad een rijke geschiedenis kent? Dit is terug te zien in onder andere twee paleizen en de aanwezigheid van een grafkelder van de Nassaus in de Grote of Jacobijnerkerk. De stad kenmerkt zich door de vele historische panden en de prachtige stadsgracht. Ook vind je een toren in de stad die nog schever is dan de Toren van Pisa, namelijk: de Oldehove.

Staan er momenteel geen vacatures in Leeuwarden en omgeving vermeld op onze website? Schrijf je dan in, want wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van vacatures. Ook denken wij graag met je mee en houden we je direct op de hoogte wanneer er weer een vacature beschikbaar komt!

Inschrijven

Onze vacatures in Leeuwarden

Bekijk alle vacatures