Heerenveen

Werken in Heerenveen

Medical Square is hét uitzendbureau voor de apotheek en dokterspraktijk in Heerenveen en omgeving, bijvoorbeeld Joure, Lemmer en Wolvega.
Ons streven is om jou als zorgprofessional op het juiste moment, op de juiste werkplek te brengen. De plek die bijvoorbeeld op dat moment het beste past bij jouw groeipad, zorgt voor de juiste balans tussen werk en privé, of gewoon de plek die jij als starter nodig hebt om ervaring op te doen in de apotheek of dokterspraktijk. Medical Square heeft een groot netwerk binnen de apotheek en dokterspraktijken en daardoor altijd een ruim aanbod in vacatures!

Wist je dat Heerenveen het oudste veenkanaaldorp van Nederland is? Heerenveen heeft zijn naam letterlijk te danken aan drie ‘Heeren’ die het doel hadden om een grote hoeveelheid ‘veen’ te ontginnen in het gebied rondom Heerenveen. Je kent Heerenveen vast van het schaatsen in Thialf en de voetbalclub SC Heerenveen. Het is de vierde grootste plaats van de provincie Friesland, maar kent geen stadsrechten en behoort daarmee niet tot de Friese Elfsteden(tocht).

Staan er momenteel geen vacatures in Heerenveen en omgeving vermeld op onze website? Schrijf je dan in, want wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van vacatures. Ook denken wij graag met je mee en houden we je direct op de hoogte wanneer er weer een vacature beschikbaar komt!

Inschrijven

Onze vacatures in Heerenveen

Laatste vacatures van Heerenveen
Bekijk alle vacatures