Groningen

Werken in Groningen

Medical Square is hét uitzendbureau voor de apotheek en dokterspraktijk in de stad Groningen en de regio Groningen. Denk aan Delfzijl, Leek, Veendam, Winschoten, Delfzijl en bijvoorbeeld Hoogezand.

Ons streven is om jou als zorgprofessional op het juiste moment, op de juiste werkplek te brengen. De plek die bijvoorbeeld op dat moment het beste past bij jouw groeipad, zorgt voor de juiste balans tussen werk en privé, of gewoon de plek die jij als starter nodig hebt om ervaring op te doen in de apotheek of dokterspraktijk. Medical Square heeft een groot netwerk binnen de apotheek en dokterspraktijken in de stad Groningen en de provincie Groningen en daardoor altijd een ruim aanbod in vacatures!

Je kent Groningen natuurlijk als hoofdstad van de gelijknamige provincie. Maar wist je dat Groningen ook de grootste stad is van Noord-Nederland? Door de verhoudingsgewijs grote aantal jonge mensen die in de stad studeren en wonen, bruist Groningen enorm! Groningen staat bekend om de Vismarkt en de Grote Markt, maar ook om het Groninger Museum en Het Forum. En natuurlijk de Martinitoren: het symbool van de stad Groningen!

Staan er momenteel geen vacatures in Groningen en omgeving vermeld op onze website? Schrijf je dan in, want wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van vacatures. Ook denken wij graag met je mee en houden we je direct op de hoogte wanneer er weer een vacature beschikbaar komt!

Inschrijven