Programma Northeast Benefiet Symposium 2019 Assen

Met meerdere interactieve lezingen en toffe stands inspireren wij onze deelnemers op deze middag is Apeldoorn. We zorgen voor heerlijke koffie, cappuccino, thee en chocolademelk met wat lekkers erbij.

Foto’s bekijken van het laatste event? Kijk in de agenda.

Wat is
Het Northeast Benefiet Symposium?

De 5e editie van het Northeast Benefiet Symposium wordt georganiseerd in Apeldoorn.  Op deze bijeenkomst kunnen de deelnemers gedachten uitwisselen over medische en farmaceutische uitdagingen, vernieuwende strategieën ontdekken en discussiëren over de essentiële normen en waarden van hun vak in deze snel veranderende maatschappij. Tijdens en met de organisatie van dit symposium zullen we samen geld op te halen voor het goede doel: Make-A-Wish Nederland.

Accreditatiepunten

  • Doktersassistenten akkoord 5 KABIZ
  • Apothekersassistenten akkoord 4 KABIZ (pauzes worden niet meegerekend bij AA)
  • Apothekers: Aangevraagd verwacht 4 KNMP (pauzes worden niet meegerekend bij OA)
  • Ook toegankelijk voor huisarts, farmaceutisch consulent, farmaceutisch manager en farmakundige.

Tickets v.a. €40 per persoon. Studenten* voor €15 per persoon.

Ervaringen van eerdere bezoekers:

Zaterdag 10 febr 2018 een zeer inspirerend symposium gehad over palliatieve zorg. Zorgvuldig uitgezochte sprekers die boeiende educatieve presentaties gaven. Stemde tot nadenken over wat voor toegevoegde waarde wij als apothekers-assistente kunnen bieden aan onze patiënten. Een middag met een lach en een traan. Complimenten. Kom graag een Symposium volgen.
Margot Friso
Apothekersassistente bij Apotheek Bilgaard

Als organisator van het apotheek symposium met als onderwerp palliatieve zorg had Ellen alles onder controle en alles goed geregeld. Leuk afwisselend programma met verschillende sprekers.
Stephan Bontekoning
Beherend apotheker bij Apotheek de Vaart

Northeast organiseert ook een symposium. Daar ben ik bij geweest. Dit was een gezellige en leerzame middag. Eindelijk eens in de buurt. Meestal worden dit soort dagen georganiseerd in het midden of westen van het land. Als het lukt kom ik zeker weer!
Wilma Deen
Teamleider Scheperapotheek

Programma

Het Northeast Benefiet Symposium 2019 wordt een onvergetelijke ervaring. Het symposium, dat plaatsvindt in Apeldoorn (2-11-2019) en Assen (reeds voltooid 2-2-2019), bevat een uitgebreid programma en meerdere toffe interactieve lezingen over innovatie, vernieuwing en verbetering van zorg.

Thema: Innovatie en e-health

Ellen Kruize – Opening

Nieuwe ontwikkelingen in de medische en farmaceutische sector. Toekomstige invullen van beroepen in deze branche.

Wij willen alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor al het werk dat zij verzetten. Zonder hen was het niet mogelijk dit symposium te organiseren.

*Studenten ontvangen geen accreditatie punten.