Posters met quotes | free downloads

Posters voor een Apothekersassistent(e) of Doktersassistent(e)

In de afgelopen jaren zijn er een aantal sterke of humoristische spreuken voorbij gekomen via de social media pagina’s van Northeast. Jullie hebben ons erg leuke spreuken en moppen toegezonden. Wij hebben besloten om deze quotes op A4 posters te publiceren en ze beschikbaar te stellen als download voor jullie. Wil jij af en toe de meest herkenbare posters ontvangen? Meld je dan aan via deze link.

Op de hoogte blijven van ons nieuws en posters kan via deze link:


Door je hiervoor aan te melden krijg je regelmatig een nieuwe poster toegezonden. Met deze optie kun je deze spreuken, moppen of quotes gemakkelijk printen en eventueel ophangen. Let op het is een verzameling van allerlei posters en misschien is het soms beter om deze uitspraken op het toilet op te hangen, dan in de publieksruimte 😉.  Vraag vooral eerst aan je leidinggevende of het akkoord is om deze poster op te hangen. Verzoekjes zijn altijd welkom. Je kan ons mailen met leuke spreuken of quotes.

Hieronder een preview:

Download hier deze posters.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties en ontvangen graag foto’s van de geplaatste posters.

Met vriendelijk groet

Ellen Kruize

Eigenaar Northeast Personeelsdiensten | Apothekersassistent

Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link:


Kom jij naar ons Benefiet Symposium? Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden. Northeast helpt graag om het werk leuker te maken!