Northeast won weer de MVO-award!

Wow wat zijn we blij!

Afgelopen donderdag heeft Northeast Personeelsdiensten voor de 2e keer de MVO-award gewonnen!

Ellen Kruize eigenaar van Northeast en apothekersassistent:” In de afgelopen 4 jaar hebben we enorm veel stappen gezet om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De activiteiten van Northeast hebben positieve impact op people en planet.

Voor mij is het belangrijk om plezier in mijn werk te hebben en het werkgeluk van anderen en zeker ook mezelf te bevorderen. In 2018 wonnen we voor het eerst deze MVO-award. Deze award krijg je uitgereikt als je niet alleen maar neemt, maar ook iets kan terug geven aan de maatschappij. Wij zijn dan ook enorm blij dat we weer in de prijzen zijn gevallen!

Een ‘leuke’ baan geeft één van de belangrijkste factoren voor het ervaren van geluk in het leven

In de afgelopen 4 jaar ben ik werkzaam als intermediair binnen de farmacie en inmiddels ook al 1 jaar in de huisartsenzorg. Zoals ik vorige jaar aangaf:’Een ‘leuke’ baan in de apotheek of huisartsenpraktijk is voor vele professionals één van de belangrijkste factoren voor het ervaren van geluk in het leven.’ 

Het helpen van mensen aan een leuke baan geeft mij en mijn collega’s veel voldoening.”

Wij proberen elk jaar een stukje meer te geven!

Dit doet Northeast Personeelsdiensten vanaf de start in 2015 door:

  1. Wij zetten ons graag in voor goede doelen. Een jaarlijks benefietsymposium organiseren voor apothekers- en doktersassistenten, waarbij de gehele opbrengst aan een goed doel wordt gedoneerd. We komen tijdens dit symposium met klanten, kandidaten, werknemers, medeondernemers in de farmaceutische en medische branche, goede doelen en bezoekers samen om nascholing te volgen, waarbij iedereen een donatie doet. We kunnen dit niet zonder alle vrijwilligers en fijne mensen om ons heen die zich met veel motivatie inzetten;
  2. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een baan. We kijken naar waar er wel kansen en mogelijkheden liggen voor deze kandidaten;
  3. Een onlinedienstverlening aan te bieden. Veel te besparen op reiskosten en vrijwel geen papier te gebruiken in onze onderneming.
  4. Onze community’s te onderhouden, ons platform voor ruim 20.000 dokters- en apothekersassistenten.
  5. Aandacht besteden aan het werkplezier voor interne en externe medewerkers
  6. Milieubewust te werken, verspilling van papier tegen gaan (alles digitaal), carpoolen en een online dienstverlening.

Laat een review achter op FacebookGoogle of de Telefoongids.nl

Waar hebben wij deze award gewonnen?

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse avond voor intermediairs in Groningen plaats. Op deze avond stonden wij stil bij de ontwikkelingen in de uitzendbranche en de toekomst van onze gezamenlijke dienstverlening. Naast informatie delen met collega intermediairs en wensen ten aanzien van onze samenwerking met de verzorgen van onze BackOffice, Payrollplaats, werd er ook de MVO-award uitgereikt! Geheel onverwacht won Northeast Personeelsdiensten deze MVO-award voor de tweede maal. We zijn hier enorm trots op. Wij bedanken onze partner dan ook voor deze blijk van waardering en de fijne open samenwerking.

Wil je meer weten over onze dienstverlening neem dan contact op. Wij staan altijd te popelen om je hier meer over te schrijven of vertellen.

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden