Northeast Symposium Accreditatie punten

Accreditatie: 4-5 punten!

KABIZ – Apothekersassistenten (NVFZ & Optimafarma) OF en NVFZ – Scholing 4
KABIZ – Doktersassistenten (CADD van de NVDA) Scholing 5
Openbaar apothekers (OA) Scholing algemeen OA 4

Het Northeast Benefiet Symposium:

Voor de 4e en 5e editie zal Het Northeast Benefiet Symposium meer dan 500.000 apothekersassistenten, doktersassistenten, apothekers, huisartsen en professionele zorgverleners per maand bereiken via ons sociale netwerk. Op deze bijeenkomst kunnen de deelnemers gedachten uitwisselen over medische en farmaceutische uitdagingen, vernieuwende strategieën ontdekken en discussiëren over de essentiële normen en waarden van hun vak in deze snel veranderende maatschappij.

Waar en wanneer

Zie de onderstaande afbeeldingen. Tickets klik hier of hieronder

Programma

Het Northeast Benefiet Symposium 2019 wordt een onvergetelijke ervaring. Het symposium, dat plaatsvindt in Apeldoorn en Assen, bevat een uitgebreid programma en er is een presentatie van een zeer gedreven en gepassioneerd apotheker over innovatie, vernieuwing en verbetering van zorg: Michel van de Beek.

Lees het gehele programma via deze link.

KABIZ – Doktersassistenten (CADD van de NVDA)

Accreditatie is het beoordelen van de kwaliteit van bij- en nascholing. Een geaccrediteerde opleiding of cursus wil dus zeggen dat deze inhoudelijk door de NVDA is goedgekeurd. Dat is belangrijk om het opleidingsniveau van de beroepsgroep te garanderen in een zorgsector die snel verandert.

Criteria

341240_CADD_logo_NVDADe NVDA hanteert hiervoor criteria die in twee regelingen staan. De Commissie Accreditatie Deskundigheidsbevordering Doktersassistenten (CADD) verzorgt de uitvoering van deze regelingen.

Wat doet de CADD?

De CADD, een onafhankelijke commissie, beoordeelt aanvragen voor zowel bij- en nascholing als voor instellingsaccreditatie.

Accreditatie KABIZ – Apothekersassistenten (NVFZ & Optimafarma)

Het doel van accreditatie is het bewaken van de kwaliteit van bij- en nascholingsactiviteiten. Scholingsaanbieder kunnen op aanvraag hun scholingsactiviteiten van een kwaliteitskeurmerk laten voorzien.

Voor de individuele beroepsbeoefenaar is het duidelijk dat hij te maken heeft met een goedgekeurde scholingsactiviteit.

De bij- en nascholingen worden beoordeeld aan de hand van criteria die door de betreffende beroepsverenigingen is vastgesteld. Dit betreffen vakinhoudelijke, onderwijskundige en organisatorische criteria.

Het kwaliteitskeurmerk is te zien zijn bij aankondigingen van cursussen, symposia, congressen en studiedagen. In het digitaal portfolio van geregistreerde beroepsbeoefenaar is een agenda zichtbaar van het geaccrediteerde scholingsaanbod.