Northeast Personeelsdiensten won de MVO-award

Afgelopen donderdag heeft Northeast Personeelsdiensten de MVO-award gewonnen!

Ellen Kruize:” Het is niet echt mijn ding om mezelf in te schrijven voor een wedstrijd. Toch ben ik over de streep getrokken door Gert Arends van Payrollplaats, om Northeast Personeelsdiensten net voor het sluiten van de inschrijving voor een mogelijke MVO-award op te geven.

Voor mij is het belangrijk om plezier in mijn werk te hebben en het werkgeluk van anderen en zeker ook mezelf te bevorderen. In de afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam als intermediair binnen de farmacie en beoefen ik nog een aantal andere toffe functies.

Een ‘leuke’ baan in de apotheek is voor vele apothekersassistenten/apothekers en  andere farmaceutische professionals één van de belangrijkste factoren voor het ervaren van geluk in het leven. En zoals bij iedereen moet er toch uiteindelijk brood op de plank komen. Dat geldt ook voor onze klanten, medewerkers en kandidaten. Het helpen van mensen aan een leuke baan geeft mij en mijn collega’s veel voldoening.

Ik voel me hiernaast zeker verplicht om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.”

Dit doet Northeast Personeelsdiensten al jaren door:

1.     Een jaarlijks benefietsymposium te organiseren, waarbij de gehele opbrengst aan een goed doel wordt gedoneerd. We komen tijdens dit symposium met klanten, kandidaten, werknemers, medeondernemers in de farmaceutische branche, goede doelen en bezoekers samen om nascholing te volgen, waarbij iedereen een donatie doet. We kunnen dit niet zonder alle vrijwilligers en fijne mensen om ons heen die zich met veel motivatie inzetten;

2.     Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een baan. Kijken naar waar er wel kansen en mogelijkheden liggen voor deze kandidaten;

3.     Een onlinedienstverlening aan te bieden. Veel te besparen op reiskosten en vrijwel geen papier te gebruiken in onze onderneming.

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse avond voor intermediairs in Groningen plaats. Op deze avond stonden wij stil bij de ontwikkelingen in de uitzendbranche en de toekomst van onze gezamenlijke dienstverlening. Naast informatie delen met collega intermediairs en wensen ten aanzien van onze samenwerking met de verzorger van onze BackOffice, Payrollplaats, werd er ook de MVO-award uitgereikt! Geheel onverwacht won Northeast Personeelsdiensten deze MVO-award. We zijn hier enorm trots op. Wij bedanken onze partner dan ook voor deze blijk van waardering en de fijne open samenwerking.

Wil je meer weten over onze dienstverlening neem dan contact op. Wij staan altijd te popelen om je hier meer over te schrijven of vertellen.

Laat een review achter op FacebookGoogle of telefoongids.nl

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden