Northeast Kerstactie 2018

Stuur je al je collega’s (in de apotheek of in de huisartsenpraktijk) ook een kerstkaart?

Heb jij ook geen tijd of zin om kerstkaarten te schrijven? Hoeveel kaarten schrijf jij en verstuur je elk jaar? Wij schrijven er thuis voor familie en vrienden meestal tussen de 80 en 100. Het wordt wel elk jaar minder…

Ik stuur mijn collega’s, medewerkers en relaties elk jaar een vanuit Northeast een attentie in december. Wij ontvangen zelf als gezin elk jaar veel kerstkaarten en altijd zit er wel een kerstkaart tussen waarin staat dat, deze persoon het aankomende jaar geen kaarten meer gaat versturen.

’Ik wens iedereen altijd een goed jaar, niet alleen in december en januari.’

We hebben een hoop lieve mensen om ons heen en die verdienen gewoon altijd onze liefde en aandacht. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om jou nu fijne feestdagen te wensen.

Het is niet echt mijn ding om alles zo te doen, zoals een ander het doet. Ik wil het iets specialer maken.  Ik zag dat een bekende een leuke actie op Facebook deelde, misschien is het ook iets voor jou.

Is het een mooi idee om het geld dat je anders aan kerstkaarten uit zou gegeven, nu aan een goed doel te geven? Een kleine moeite, het kost niet veel tijd en het is een heel mooi gebaar! Om het jullie nog gemakkelijker te maken heb ik een lijstje gemaakt met goede doelen. Zo kan je zelf iets kiezen. Wil jij deze poster in de apotheek of huisartsenpraktijk ophangen?

Download voor in de wachtruimte

Make-A-Wish Nederland Doneer | Het Robijn huijs Doneer

We voegen dit bedrag toe aan de opbrengst van het benefiet symposium. We stelden deze vraag op op social media en we hebben onze volgers laten stemmen. Ik hoop dat artikel je tot actie aan heeft gezet. Het was de moeite waard om het te delen!

Met vriendelijk groet

Ellen Kruize

Eigenaar Northeast Personeelsdiensten | Apothekersassistent

Kom jij naar ons Benefiet Symposium? Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden. Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden