Verslag Northeast Benefiet Symposium 2017

Verslag Northeast Benefiet Symposium 2017

Onder deze tekst kun je de link vinden naar de presentaties welke je kunt inzien en downloaden.

Wat hebben we een leuke middag gehad! De sfeer was ontspannen en de deelnemende apothekersassistenten hebben deze middag als zeer inspirerend ervaren. De gemiddelde beoordeling is dan ook hoger dan verwacht: We hebben een 4,7 op de schaal van 5. We zijn erg trots dat deze middag het SANA keurmerk mag dragen. We hebben enorm veel verschillende bedrijven gehad die zichzelf in de pauze hebben voorgesteld aan de deelnemers. Hierdoor leer je van elkaar en kun je ook vragen stellen over de dagelijkse ervaringen met bijvoorbeeld gebruikte software/hardware in de apotheek. Daarnaast was er ook de mogelijkheid om samen te doneren aan het goede doel Make-a-Wish Nederland. Het is zo’n succes geweest en we hebben samen €1000.- euro opgehaald. Dat geeft echt een goed gevoel.

In het programma was tijd om zelf veel te reageren en vragen te stellen aan de sprekers. Wij willen alle deelnemers die in de zaal aanwezig waren bedanken voor de interactieve houding. Je kunt van elkaar leren en wij bieden daar graag een platform voor aan. Northeast wil graag dat mensen die in de apotheek werken meer plezier hebben. Er zijn veel methodes die je kunt toepassen, waarmee het werk beter, sneller en leuker wordt. Hier hebben we de deelnemers van op de hoogte gebracht.

Wij hopen jullie binnenkort allemaal weer te zien. Heb je het hele evenement gemist? Wil jij jezelf inschrijven voor een training? Kijk in onze (Klik hier) agenda om op de hoogte te blijven van alle bijeenkomsten.

Wil je alle foto’s zien? Deze staan op deze Facebookpagina: (Klik hier) @apoassistent.

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden