Northeast Benefiet Symposium 2018

Palliatieve zorg

In wat voor opzicht kunnen wij in de apotheek leren van andere zorgverleners? Wanneer ga jij je werk anders doen? Hoe kom je een stap verder?

 Zorg verleen je vanuit je hart.

Natuurlijk zijn er de regeltjes en moeten wij daar ook rekening mee houden, maar hoe verleen je nu kwalitatief goede zorg?

Hoe zou jij het zelf willen?

Waar denk je aan als je de mantelzorger spreekt van de palliatieve patiënt? Wat is er van belang op dat moment? Wat zou je zelf prettig vinden als jij je in deze situatie bevond?

Wat als jij nu die mantelzorger was?

Sander de Hosson – Compassie is wellicht het meest onderschatte, maar een van de meest essentiële professionele vaardigheden in de zorg. Zeker bij patiënten die te maken krijgen met ernstige problematiek en al helemaal als het sterven in zicht komt. Sander de Hosson, longarts in Assen zal tijdens deze plenaire lezing ingaan op dit onderwerp en zal dit illustreren met vele praktijkvoorbeelden over hoe het wel of niet kan of moet binnen de zorg voor patiënten in de latere en laatste levensfase. Lees ook : WZA-longarts Sander de Hosson krijgt prestigieuze prijs voor zijn aangrijpende columns. ‘Trots’

Ellen van Loon – Farmabuddyzorg

Cees van de Boom – Robijnhuijs – Lees ook: Indrukwekkende betogen Sander de Hosson en Cees van der Boom in DNK over ‘menselijke zorg’ bij kanker

Apothekersassistenten en apothekers die samenkomen tijdens de inspiratiemiddag 10-2-2018 in Assen komen verder. Zij komen met elkaar in contact en gaan de discussie aan over hoe het wel en niet moet. Zorg verleen je vanuit je hart. Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Accreditatie wordt aangevraagd voor apothekersassistenten & apothekers

Ik zie je graag op de Northeast Inspiratiemiddag, benefiet* symposium voor de apotheek.

We hebben dit keer als goede doel *Make-A-Wish Nederland

Met vriendelijk groet

Ellen Kruize

Eigenaar Northeast Personeelsdiensten | Apothekersassistent

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden

Neem contact op