‘Houd je doel voor ogen’

Wat zou het heerlijk zijn

U ziet waarschijnlijk veel mogelijkheden maar u heeft nauwelijks tijd of energie om tijd te steken in de ideeën om verbeteringen aan te brengen in uw onderneming. Wij weten uit jarenlange ervaring hoe dat is. In veel verschillende apotheken zien wij overvolle bureaus op kantoor met niet alleen recepten die moeten worden nagekeken. Het is meer dan alleen de afhandeling van het recept. Er komt ook steeds meer bij. Het werk is niet meer overzichtelijk en wij kunnen helpen om uw bureau weer leeg te maken. Het is natuurlijk niet alleen uw bureau, ook de apothekersassistenten en doktersassistenten krijgen naast de normale werkverdeling met steeds meer taken te maken. Op dit moment kunt u waarschijnlijk alleen dromen van een opgeruimde situatie, wij helpen u graag om het waar te maken. Geef het uit handen en maak er samen een ideale situatie van. Nee dit is geen grap.

Wat zou het heerlijk zijn:

Een opgeruimd bureau!

Bedenk wat de voordelen zijn van een opgeruimde werkplek. Dat wil toch iedereen? Weet u hoeveel tijd u dit op een dag kan besparen? Niet alleen voor u, maar ook als uw personeel zo alles kan vinden. Alleen de irritatie al, die een afgeladen werkplek op kan leveren. Die bent u dan kwijt. Hoe kunt u dit bereiken? Door te lean methode toe te passen in uw werk. Lean = continu verbeteren. Het hele bedrijf zal mee doen en er zullen veel dingen veranderen. Wij kunnen u verzekeren. Niet alleen uw werk zal minder veel tijd in beslag nemen, maar ook het plezier in het werk neemt toe. Meer tijd voor goede zorgverlening.

We willen graag anderen helpen. Kom jij naar de inspiratiemiddag? Een geaccrediteerde nascholing waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel!

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden

Neem contact op