Openingstijden apotheek december

Openingstijden apotheek 24 december en 31 december

Op de bovenstaande data is de apotheek gesloten om 16.00 uur. Deze poster is gratis te downloaden. Het is goed om dit met de patiënten/bezoekers te communiceren.  Via ‘Nieuws uit de farmacie’ zelf deze poster ontvangen? Klik hier.

Website van het Jaar 2018

Erg fijn dat we als branche (apotheek) positief in het nieuws komen. Dit is iets waar we samen trots op kunnen zijn. Ik ben heel benieuwd hoe vaak jullie patiënten vertellen over apotheek.nl bekijk onze poll hier.

Apotheek.nl is door het Nederlandse publiek verkozen tot Beste Website van het Jaar 2018 in de categorie Gezondheid. De award ‘Website van het Jaar‘ is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Het team achter Apotheek.nl nam op donderdagavond 22 november in de Amsterdome de prijs in ontvangst.

Namens het gehele team van Northeast Personeelsdiensten willen wij jullie feliciteren met deze prachtige onderscheiding! ? 

Wat kan je lezen in nieuws uit de farmacie van Northeast Personeelsdiensten?

Column: “ Uh… wat bedoel je?”
De wijze waarop we met elkaar kunnen communiceren is door de jaren heen onbeschrijfelijk veranderd. Postduiven vliegen nog wel rond, maar spelen geen enkele rol meer in de informatie overdracht. WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, om maar enkele te noemen hebben daarin, naast de telefoon, een volwaardige plaats gekregen.

Zilveren Kruis op de vingers getikt vanwege polis
Zilveren Kruis heeft patiënten te laat geïnformeerd over wijzigingen in de polisvoorwaarden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) geeft de zorgverzekeraar hiervoor een formele waarschuwing. Ook heeft Zilveren Kruis de wijzigingen niet voorgelegd aan de zorgautoriteit.

We verzamelen het nieuws van de afgelopen week. Meld je hier aan en ontvang elke week een update. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte.

Hoe kunnen we helpen jullie vacatures in te vullen

We zijn altijd bezig om zoveel mogelijk mensen te bereiken in de apotheek en huisartsenpraktijk. We hebben meer dan 500.000 mensen per maand die onze berichten bekijken. Het voordeel hiervan is dat we gemakkelijk reacties kunnen verzamelen op vacatures, polls, foto’s en vragen die collega’s stellen op onze social media kanalen. Wil je een vacature insturen dan kan je dit doen door ons te e-mailen via de apotheker, huisarts of eigenaar. Wij zullen dan uitleggen wat onze werkwijze is. We kunnen veelal binnen 48 uur een goede kandidaat voorstellen. Jullie kunnen dan samen het cv bekijken en beoordelen of jullie kennis willen maken met deze kandidaat. Je kunt een vacature plaatsen voor een tijdelijke flexibele collega of voor een vaste nieuwe medewerker. Er is veel mogelijk en wij proberen altijd mee te denken.

Veel nieuwe vacatures online

We moesten even wennen maar we zijn erg blij met het resultaat. Onze nieuwe website staat online en we hebben ook een aantal nieuwe vacatures om met jullie te delen. Ben jij op zoek naar een baan als apothekersassistent, farmaceutisch professional of doktersassistent? Bekijk alle vacatures klik hier.

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden

Bronnen: KNMP | Farmamagazine | Pharmaceutisch weekblad