Geef jij mee?

Geef jij mee?

  • Samen een ander helpen?
  • Samen leren en elkaar inspireren?
  • Samen met het hele team iets ondernemen?
  • Samen het goede doel steunen?
  • Er samen zijn?

Je bent van harte welkom om samen aanwezig te zijn. Wij organiseren jaarlijks een benefiet symposium voor het hele team van de apotheek of huisartsenpraktijk. Een nascholing met KABIZ/KNMP accreditatie voor:

Apothekersassistenten, doktersassistenten en apothekers

Ellen Kruize: ‘Als eigenaar van Northeast Personeelsdiensten help ik graag mijn collega apothekersassistenten & doktersassistenten aan een baan. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We organiseren daarom graag nascholing voor farmaceutische professionals en doktersassistenten samen met al onze collega’s en vrijwilligers.’

Wat is het Northeast Benefiet Symposium?

Deze middag is bedoeld om mensen uit het werkveld met elkaar te verbinden en kennis te delen. Met deelnemers uit heel Nederland is het een groot succes. Er zullen een aantal sprekers en bedrijven aanwezig zijn, die zorgvuldig uitgekozen worden door de organisatie. We halen samen geld op voor het goede doel MAKE-A-WISH NEDERLAND. Verschillende lezingen van sprekers, workshops, goodiebags en presentaties. Het programma kunt u hier vinden en in de agenda op onze website.

Tickets: via Eventbrite

Sponsor worden kan al vanaf €100 euro wil jij de prospectus ontvangen voor sponsoren neem contact op via de e-mail

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden