Gastles op het MBO | Ellen Kruize

Wij vertellen graag meer over ons werk.

Op 12 maart gaven we een interactieve gastles bij een MBO-opleiding over items die besproken zijn tijdens het Northeast Benefiet Symposium in Assen.

We hebben de studenten aan het werk gezet en laten zien wat innovatie en e-health is. Wat kan je doen om beter samen te werken op de werkvloer en met andere disciplines? Even iets anders op het programma, lekker rondlopen en ontdekken.

We gingen in discussie over een aantal onderwerpen, zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe blijf je op de hoogte met al het nieuws in de branche?
  • Hoe gaat de toekomst eruit zien?
  • Waarom kan een apothekersassistent of doktersassistent nog niet vanuit huis werken?
  • Hoe kan je beter samenwerken?

Hoe weet je wat er speelt in de farmacie en de huisartsenzorg? Hoe volg je het nieuws en blijf je op de hoogte? Volg onze nieuwspagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Vooral als je op school zit en niet alle dagen werkt, is het moeilijk om alles bij te houden. Een handige nieuwsbrief kan al heel veel inzicht geven.

Wil jij dit ook beleven? Kom dan naar het Northeast Benefiet Symposium in Apeldoorn met studentenkorting of neem dan contact op met Ellen Kruize van Northeast Personeelsdiensten en vraag naar de mogelijkheden voor een gastles.

Met vriendelijk groet

Ellen Kruize

Eigenaar Northeast Personeelsdiensten | Apothekersassistent  

Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link:


Kom jij naar ons Benefiet Symposium? Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden. Northeast helpt graag om het werk leuker te maken!