Fotoverslag Benefiet Symposium Assen 2018

Lieve volgers, deelnemers, sprekers, vrijwilligers & standhouders,

Hebben jullie ook zo genoten van deze bijzondere middag? Het is niet in woorden te beschrijven hoe dankbaar we zijn voor alles wat ons in deze middag is toegekomen. Een lach en een traan, emoties delen, een fijn gesprek, discussie over ons vak, samen zijn en ondertussen hebben we kunnen genieten van sprekers die ons mee namen in de palliatieve zorg en aan het denken hebben gezet. In de pauze en na afloop kregen we hele positieve reacties. We vinden het erg fijn om te horen wat jullie van het symposium vonden. Daarom onderaan een link naar de enquête.

Trots is misschien de meest passende omschrijving. Die ik kan geven aan het gevoel dat, ik kreeg tijdens en na afloop van dit symposium. Als je er bij was, dan weet je dat deze editie moeilijk te overtreffen is. Alles viel op zijn plek. Sprekers vulden elkaar aan en de muziek tilde alles nog een level omhoog. Hier moeten we even van bijkomen. We zijn erg geraakt door Lisanne Spaander. Wat was het mooi.

We hebben inmiddels wel 2 nieuwe data gepland, waarop we volgend jaar weer symposia organiseren. We hebben besloten om ook in het midden van Nederland (regio Apeldoorn/Zwolle, op veler verzoek) neer te strijken met deze bijzondere vorm van nascholing. Heb je een idee over een onderwerp wat jij graag terug zou willen zien? Neem je contact met ons op?

Ook met een openbare recensie zijn wij erg blij! (klik hier) Laat een review achter op FacebookGoogle of telefoongids.nl

We willen alle sponsoren, vrijwilligers, muzikanten & deelnemers bedanken. In de aankomende weken zullen we een (foto)verslag en presentaties met u delen via verschillende blogs. We zullen zo snel mogelijk alle certificaten toezenden en de accreditatiepunten bijschrijven.

Met vriendelijk groet

Ellen Kruize

Eigenaar Northeast Personeelsdiensten | Apothekersassistent

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden