Discriminatie, poster decemberdrukte, nieuwe website, Benefiet Symposium

Feestdagen en decemberdrukte

Decemberdrukte

In de drukste tijd van het jaar in de apotheek en in de huisartsenzorg zijn er een aantal dagen dat we bij Northeast minder goed bereikbaar zijn. Het kan daarom langer duren voor een reactie krijgt of gebeld wordt. We vragen hiervoor jullie begrip.

We wensen alle zorgverleners die dienst moeten doen een rustige en prettige dienst. We mogen dankbaar zijn dat jullie er weer staan om alle patiënten te helpen.

Zoals als elk jaar delen we weer een gratis poster over de decemberdrukte: Klik hier om deze te ontvangen.

Website

Daar is ie dan! Onze nieuwe website is afgelopen maandag live gegaan. Wij zijn erg blij met het resultaat. Vacatures en natuurlijk branchenieuws kun je hier vinden voor zowel de apotheek als de huisartsenzorg. We hebben veel nieuwe vacatures online staan en hopen snel beschikbare kandidaten te vinden die we kunnen helpen aan een leuke baan die bij ze past. Zie je iets wat anders moet, zeg het dan even. Hebben jullie een vacature die we kunnen delen, laat dan de apotheker, huisarts of eigenaar even contact opnemen via vacature aanmelden. Heb je vragen over het plaatsen of over een vacature stuur dan een bericht via Whatsapp of via de email. Via onze contactpagina kun je al onze gegevens vinden.

Northeast Benefiet Symposium

Ne benefiet

Er staan weer twee geweldige events op de agenda. In het noorden te Assen zoals elk jaar en dit jaar ook in Apeldoorn voor alle mensen die uit deze regio komen. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. Misschien kan jij dit even delen in de Whatsapp-groep op het werk. Dan kan je samen met de collega’s van de apotheek of huisartsenpraktijk deelnemen.

De uitnodiging kan je hier downloaden

Je kan voor 1 december voordeliger tickets bestellen. Via de ticketwebsite kan je het gehele programma lezen en de tickets bestellen voor het gehele team. Meld het bedrijf aan en bestel voor iedereen tickets op factuur of betaal meteen met I-deal. Eventbrite

Discriminatie

Wij komen inderdaad opdrachtgevers tegen die vragen om bepaalde kandidaten af te wijzen. Hier voelen wij echter niets voor. Als kandidaat apothekersassistent, apotheker, farmaceutisch consulent, farmakundige of doktersassistent wil je beoordeeld worden op de kwaliteiten en niet op de afkomst of leeftijd.

Voor ons is het belangrijkste dat je in de regio woont en dat je beschikbaar bent om te werken. Het is voor jullie prettig dat er een goede balans is tussen werk en privé. We bespreken wat jij een prettige reistijd vindt. Na een kennismaking via een intakegesprek zullen wij met de sollicitant of kandidaat bekijken waar ze het beste passen. Vanuit de branchevereniging voor uitzendbureaus wordt er veel aandacht gegeven aan dit onderwerp. Wij willen jullie laten weten dat we altijd open staan voor vragen. Wil je even je verhaal kwijt, dan kun je altijd bij ons aankloppen. Wij staan graag voor jullie klaar!

Ben jij doktersassistent of apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Ik help je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden