Het gaat om de simpele dingen.

Hoe doe ik mijn werk?
Nu en in de toekomst zal de regeldruk alleen maar toenemen. Niet alleen in de apotheekbranche. Er kan met veel meer plezier in de apotheek gewerkt worden. Teamwork. Mijn visie: “Het is de kunst om niet te kijken naar de regels die van buitenaf op worden gelegd maar om onze blik te richten op ons eigen werk.” We rijden naar het werk, maken ons werk af en gaan naar huis. Zo gaan er weken voorbij.

Wil je verder komen met je team? Stel dan regelmatig deze vragen: Hoe doen we ons werk? Wat kunnen we zelf veranderen?

Doen waar je goed in bent!

Het afgelopen jaar heb ik samengewerkt met andere ondernemers met elk hun eigen expertise. Ik heb hier veel van geleerd. Wanneer je kijkt naar je eigen werk en hier de tijd voor neemt ontdek je waar je kansen liggen. Ik ontdekte dat we niet altijd zelf in de gaten hebben wat we precies doen. Door contact te maken met een ander specialisme kun je nieuwe inzichten krijgen. Je kunt wel alles willen doen, maar dan heb je geen aandacht meer voor hetgeen waar je goed in bent. Deze vragen zijn voor mijn werkplezier van belang: Wat vind ik echt leuk? Waar ben ik echt goed in? Door regelmatig even stil te staan bij deze zaken, leer je jezelf kennen. Vaak gaven deze vragen me bevestiging.

Weer een jaar erbij! Ik ben alweer 2 jaar bezig met mijn prachtige bedrijf Northeast Personeelsdiensten. Het is tot nu een groot plezier geweest om met jullie in contact te zijn. Zonder jullie was ik nooit zo ver gekomen en dat besef ik heel goed.

Tip:

Bekijk deze video

Ik help graag om de werkdruk in de apotheek en huisartsenpraktijk te verlagen, via mijn website kun je contact opnemen en meer lezen over de diensten die we aanbieden.

We willen graag anderen helpen. Kom jij naar de inspiratiemiddag? Een geaccrediteerde nascholing waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel!

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken! Op de hoogte blijven van ons nieuws kan via deze link: Aanmelden

Wat vinden wij belangrijk:
• Kwaliteit;
• Geen hoge kosten;
• Persoonlijke interesse in uw bedrijf of u als persoon;
• Duidelijke afspraken;
• Goede samenwerking.

Neem contact op